Martien Meiland deelt zijn mening over Joost Klein: ‘Het maakt me helemaal dol’

mjpg

Een recente uitzending van Shownieuws op SBS6 onthulde Martien Meiland’s gedachten over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, uitgevoerd door Joost Klein.

Zijn enthousiasme over het nummer, dat volgens hem buitengewoon aanstekelijk is, werd duidelijk tijdens deze uitzending.

“Het maakt me helemaal dol,” verklaarde hij, refererend naar hoe het lied continu in zijn hoofd blijft hangen, zelfs ’s nachts.

Als fervent Songfestivalliefhebber voorspelt Martien ook succes voor Joost Klein op het festival.

“Maar geloof me, hij gaat winnen,” sprak hij vol vertrouwen. Tevens benadrukte hij het belang van enkele verrassingen te bewaren tot aan de daadwerkelijke performance.

“Je moet niet alles vooraf laten zien. Dat gebeurt pas donderdag,” gaf hij aan, waarmee hij impliceerde dat de volledige act pas tijdens het festival onthuld zal worden.

Gover Meit, zanger en creatief directeur, bevestigde een dag voor de start van het Songfestival aan het ANP dat de performance van Joost Klein zorgvuldig uitgedacht is.

Elk aspect van de act is minutieus gepland om een maximale impact te garanderen.

De hoge verwachtingen omtrent de veelbesproken Nederlandse act worden hierdoor nog verder aangewakkerd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven