Waarom je nooit een uitvaart moet bekijken via een livestream als je staat te douchen!

uitvjpg

Soms kan het lastig zijn om een uitvaart bij te wonen van een geliefde wanneer je in het buitenland verblijft.

Dankzij technologie zoals Zoom is het nu mogelijk om op afstand deel te nemen aan de dienst, wat een uitkomst kan zijn in zulke situaties.

Met een videoverbinding kunnen mensen de volledige ceremonie volgen, waarbij ze niet alleen kunnen kijken maar ook gezien kunnen worden door andere deelnemers aan de vergadering.

Helaas kunnen er ongelukkige voorvallen plaatsvinden tijdens Zoom-meetings, zoals recentelijk in het geval van een vrouw uit Londen die nu terughoudend zal zijn om Zoom opnieuw te gebruiken.

Tijdens een Zoom-bijeenkomst stond de vrouw per ongeluk naakt onder de douche terwijl iedereen kon meekijken, met alle gevolgen van dien.

De vrouw, die een dierbare had verloren, een vader van drie kinderen die lang ziek was geweest voordat hij overleed, kon niet fysiek aanwezig zijn bij de uitvaart. Daarom besloot ze deel te nemen via Zoom, alvorens zich snel te douchen voordat de dienst begon.

Terwijl ze zich waste, realiseerde ze zich niet dat ze voor de camera stond, waardoor ze enkele minuten lang naakt te zien was voor alle deelnemers van de online bijeenkomst.

Een van de andere deelnemers besloot het gênante incident te filmen en online te delen, wat voor de vrouw een extra pijnlijke wending gaf aan een al moeilijke situatie.

Ze bevindt zich nu ongewild in het brandpunt van de aandacht op het internet, waardoor haar treurige omstandigheden nog extra worden belicht en wat natuurlijk een zeer ongelukkig einde aan haar situatie betekende.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven