Teleurgestelde Lieke Martens: ‘Ik ben echt niet blij’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Uitte Lieke Martens haar teleurstelling over haar recente interlandwedstrijd. Duidelijk is dat de voetballer niet blij is.

Ondanks een prachtige internationale carrière, had ze graag haar team aan een overwinning geholpen in de EK-kwalificatie tegen Finland.

“Er zijn vele mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is zeker teleurstellend,” deelde Martens emotioneel voor de camera van de NOS.

Ondanks een hartelijk afscheid in eigen land, waaronder een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer in Tampere tijdens het 1-1 gelijkspel veel minder feestelijk.

“Het spijt me dat ik niet op een goede manier kan afsluiten. De meiden willen zich direct kwalificeren voor het EK en ik had graag mijn bijdrage geleverd, maar dat is me niet gelukt. Ik ben zeer teleurgesteld.”

Met 7 punten uit vier wedstrijden staat Oranje er nog steeds goed voor in de poule ondanks het gelijkspel.

Italië en Noorwegen hebben elk 5 punten en nog twee wedstrijden te gaan. De eerste twee teams plaatsen zich rechtstreeks voor het EK.

Met 62 doelpunten staat Martens op de tweede plaats in zowel het aantal interlands als op de lijst met topscorers, na Oranjes eerste Europese kampioenschap in 2017.

1. Lieke baalt enorm en noemt het wel heel ‘erg zuur’
2. Kan me voorstellen dat dit een enorme domper moet zijn.
3. De teleurstelling is enorm groot bij Lieke
4. Ze baalt dat ze het niet goed kan afsluiten
5. Ontzettend zuur voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven