Koppel zoekt tevergeefs ander stel vanwege uiterlijk

kop 1jpg

Elvis Sharps, 43, en Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford, VK, hadden 12 jaar lang gehoopt hun relatie te vernieuwen door deel te nemen aan de swingersscene.


Hun doel was niet alleen nieuwe ervaringen in de slaapkamer op te doen, maar ook hun sociale kring uit te breiden.


Echter, de realiteit voldeed niet aan hun verwachtingen toen ze in een swingersclub onverwachte afwijzingen ondervonden.


“Ze bestempelden ons als ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren,” deelde teleurgestelde Elvis, overtuigd dat ze meer te bieden hadden dan oppervlakkige beoordelingen.


Uiteindelijk vond het koppel na vele pogingen slechts één ander stel dat bereid was hen een paar keer te ontmoeten.

Bij deze verdwenen nieuwe kennissen zonder enig spoor achter te laten, wat voor veel verbazing zorgde bij Elvis.

“Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken,” zei Elvis.

Tracey voegde gefrustreerd toe over de ervaring: “Die wereld is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”

Ondanks de tegenslagen hebben Elvis en Tracey besloten hun zoektocht in de swingerswereld te stoppen en zeggen nu gelukkiger dan ooit te zijn, alleen met elkaar.


Na alle tegenslagen is het stel nu zelfs aan het overwegen om te trouwen, wat aangeeft dat ze elkaar opnieuw hebben gevonden.

Swingers Elvis and Tracey geven hun ‘spannende hobby’ op na doodsbedreigingen https://t.co/hwZhRRcjAC pic.twitter.com/nOBq1iD6FW— Daily Star (@dailystar) 23 januari 2024

1. Zijn grootste wens is gewoon toekijken.
2. Hoewel ze hard op zoek zijn, lukt het koppel maar niet.
3. Hun diepgaande karakter gaat verder dan oppervlakkige oordelen.
4. De realiteit komt niet overeen met hun verwachtingen.
5. Het koppel is op zoek naar nieuwe slaapkamerervaringen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven