Nadelen van beroemd zijn: Zoon van Frans Bauer praat over moeilijke verhalen!

WhatsApp Image 2024 06 08 at 173811jpg

Recentelijk heeft Juicechannel sappige roddels naar buiten gebracht over Frans Bauer’s twee zoons.


Volgens deze berichten zouden Christiaan en Frans jr. wat avontuurtjes buiten hun relaties hebben. Christiaan heeft nu gereageerd op deze beschuldigingen.


Deze roddels kunnen voor opschudding zorgen bij de Bauers, nadat Juicechannel gisteren kritiek uitte op Christiaan en Frans jr.


Met name Frans jr. lijkt onder vuur te liggen. Hij zou volgens de berichten meerdere vrouwen hebben misleid over zijn relatiestatus en ontrouw zijn geweest terwijl hij een relatie had (of heeft) met Emy.


Ook Christiaan wordt niet ontzien. Een afbeelding werd gedeeld waarop Christiaan in bed te zien is, met de woorden: “Oh nee! Niet alleen Fransje jr. kan er wat van.”

Er wordt verder beweerd door het kanaal dat Christiaan ook niet terughoudend is in het contact met andere vrouwen via Snapchat, wat een serieuze beschuldiging vormt.

De broers die beschuldigd worden van overspel zijn zelfs het onderwerp geworden van gesprekken bij Shownieuws. Bart Ettekoven merkt op:

”Ze zijn nu eigenlijk ook gewoon BN’ers geworden en de keerzijde daarvan is dat de juicekanalen ook wakker zijn geworden.”

Echter, deze situatie kan niet volledig toegeschreven worden aan de juicekanalen. ”Dames waarmee zij wel eens hebben afgesproken, besluiten ineens hun verhalen te delen met juicekanalen.”

De familie komt nu voor het eerst op een negatieve manier in het nieuws, nadat zowel Frans jr. als Christiaan benaderd zijn door Shownieuws.

Frans jr., die vooral in opspraak is, heeft ervoor gekozen om geen commentaar te geven. Aan de andere kant heeft Christiaan wel een reactie gegeven.

Christiaan beweert dat de beschuldigingen onjuist zijn en dat hij nog goed moet nadenken over zijn gevoelens hierover.

”Er klopt helemaal niets van en ik ga er nog eens heel goed over nadenken wat ik hier nu eigenlijk van vind,’‘ verklaart hij.

1. Maar liefst twee zonen van de zanger liggen onder een vergrootglas
2. Eentje reageert niet en de andere zoon wel.
3. Het is maar de vraag of er een nieuw seizoen gaat komen
4. De zonen zijn nu ook bekende Nederlanders.
5. Hebben de kids nog wel zin in een nieuw seizoen van de Bauers?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven