Frans Bauer junior maakt overdrijft: Doet alsof hij Mariska is!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

In de schijnwerpers van de juicekanalen staat momenteel Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Naast de geruchten over zijn vermeende bedrog, heeft Juicechannel nog een opmerkelijk incident onthuld over de 19-jarige. “In het ziekenhuis liggen was zijn bewering!”

Vorige week rapporteerde Juicechannel dat Frans Jr. niet trouw was tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is vreemdgegaan met meerdere meiden.”

”Altijd beweerde hij vrijgezel te zijn, en dit werd geloofd omdat er op Instagram niets over te vinden was,” meldde Juicechannel op Instagram.

Sindsdien blijft het kanaal nieuwe verhalen ontvangen over de zoon van Frans. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”

Op het afgesproken tijdstip van zijn date met Frans Jr., hoorde zijn date niets van hem. Frans nam geen telefoontjes op, hoewel ze hem meerdere malen probeerde te bereiken.

Er werd een bericht ontvangen dat vermoedelijk van Mariska afkomstig was, aldus Juicechannel. Wat stond er in het bericht?

Het bericht dat verzonden werd vanaf de telefoon van Frans Jr. zei; “Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar.”

De boodschap vervolgde met; “Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!”


Volgens Juicechannel ontkent Mariska dat zij de auteur was van het bericht. “Het was eigenlijk Frans zelf,” verklaart Juicechannel.


“Later beweerde Frans dat hij is aangereden en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Maar het bleek dat deze foto van een eerdere operatie was.”


Frans Jr. stuurde de ziekenhuisfoto om zijn date te misleiden, maar zij liet zich niet bedotten.


“Haar vriendin sprak Jan aan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij had geen idee.”


1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven