Nieuws over de zoon van Frans Bauer: ‘We blijven berichten ontvangen’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

Binnen de wereld van Frans Bauer is er vertrouwen in de zanger zelf, maar datzelfde vertrouwen lijkt niet te gelden voor zijn zoons, volgens Juicechannel.


Frans Bauer Jr. wordt beschuldigd van frequente ontrouw. “Hij hield verborgen dat hij een relatie had!” meldt het juicekanaal.


In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. herenigd is met Emy.


De reden voor het beëindigen van de relatie volgens Frans en Mariska blijft onbekend, maar Juicechannel beweert dat Frans Jr. Emy herhaaldelijk heeft bedrogen.


“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” aldus Juicechannel op Instagram. “Hij was ontrouw met diverse dames.”

Volgens het kanaal, “Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was en omdat er op Instagram ook geen sporen waren, geloofden mensen hem.”

De leugen van Frans kwam aan het licht toen Emy verscheen in de realityserie. Het kanaal verklaarde, “Toen wisten de meiden met wie Frans vreemdging dat hij had gelogen. Daarom namen ze contact op met Emy.”

Een van de meiden beweerde anderhalf jaar lang contact te hebben gehad met Frans via sociale media. Ze deelde, “In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij niet.”

Juicechannel onthult diverse berichten die de ontrouw van Frans zouden aantonen, waaronder een Snapchat-gesprek. Het kanaal beweert dat Frans herhaaldelijk ontrouw is geweest.

“Er blijven berichten binnenkomen van vrouwen die contact hebben gehad met Frans en niet op de hoogte waren van zijn relatiestatus.” Er zijn nu beschuldigingen richting Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, wat betreft contact met andere vrouwen.

“Christiaan gedraagt zich op dezelfde manier, maar doet het subtieler. Hij lijkt echter te flirten op Snapchat,” aldus een anonieme bron in een bericht aan Juicechannel.

1. Ai, als deze berichten waar zijn, is dat zorgwekkend.
2. Nu wordt de aandacht gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn geen aanmoedigende berichten.
4. Wat zouden zijn ouders hierover denken?
5. Dit zijn absoluut geen positieve berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven