Slecht nieuws voor de zoon van Frans Bauer: ‘Zo is het nu eenmaal’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 170646jpg

De avonturen van de familie Bauer trekken wekelijks een trouwe groep kijkers. Twintig jaar geleden was hun realityserie al razend populair en ook de nieuwe serie doet het goed.

Niet alleen papa Frans en mama Mariska zijn populair, ook hun charmante zonen trekken veel aandacht.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, vooral onder de jongere kijkers. Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendin die regelmatig in de serie verschijnen.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

In de eerste afleveringen was de vriendin van Fransje Jr. niet te zien omdat hun relatie tijdelijk verbroken was. Dit werd positief ontvangen door de jonge vrouwelijke kijkers die Fransje bijzonder aantrekkelijk vinden.

Onlangs werd onthuld dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw is overgeslagen in een recente aflevering, en

Weer verscheen zij in de show.

Dit geluk was echter van korte duur, aangezien er opnieuw ontwikkelingen zijn in het liefdesleven van Fransje. Hoewel Fransje tijdelijk weer gelukkig was in de liefde, zijn hij en Emy inmiddels weer uit elkaar.

Desondanks stoort het Fransje niet dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”

Het lijkt er echter op dat Fransje niet lang alleen zal blijven. Hij heeft namelijk een grote fanbase op Instagram.

Op Instagram deelt hij regelmatig video’s waarin hij zijn outfit van de dag laat zien. “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


”Op een dag besloot ik om een video te maken van mijn outfits en te ontdekken hoe anderen daarop zouden reageren. Het bleek dat mensen mijn eerste video goed vonden, wat me verbaasde.”


1. Het leek weer even goed te gaan maar helaas…
2. Helaas bleek dit van korte duur voor Frans junior.
3. Gelukkig is hij nog jong, dit komt hij wel te boven
4. Het leek weer goed te gaan maar dit is niet het geval
5. Helaas was de nieuwe poging geen succes voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven