Bekende Nederlander kritisch over Joost Klein: ‘Het is niet respectvol’

joosjpg

Na het Eurovisie Songfestival heeft Joost Klein en vele fans een teleurstellende ervaring beleefd.

Hoewel er brede steun was vanuit heel Europa, zijn niet alle reacties even positief. Een opvallende criticus is Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Huisman, 72 jaar oud, heeft publiekelijk zijn goedkeuring gegeven aan de beslissing van de organisatie om Joost te diskwalificeren en heeft expliciet verklaard geen respect te hebben voor Klein. Volgens hem heeft Joost Nederland geschaad met zijn gedrag.

Henny was bijzonder uitgesproken op het platform X (voorheen Twitter), waar hij kritiek uitte op Klein’s handelingen met de Nederlandse vlag.

Hij schreef: “Ik persoonlijk vind het rare gedrag van Joost Klein met de vlag van Nederland, onder andere over je hoofd, meer een reden tot diskwalificatie dan tegen een vervelende cameravrouw roepen: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

In reactie op diverse opmerkingen, waaronder die van een volger die beweerde dat Joost ‘altijd met een vlag over zijn hoofd zit’, reageerde Henny scherp: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, uitte ook negativiteit over Klein tijdens een Shownieuws-segment.


Santegoeds suggereerde dat AvroTros had moeten ingrijpen tijdens het vlagincident met een vermaning: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, bracht een ander standpunt naar voren. Zij overwoog dat de diskwalificatie wellicht overdreven was, maar voegde eraan toe:

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

“Een goede opvoedkundige les voor Nederlanders: agressie is niet overal normaal.”


De verschillende meningen onthullen de complexiteit en emoties rondom de deelname en diskwalificatie van Klein bij het songfestival.


Twee bekende mannen halen hard uit in dit artikel!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven