Deze beroemde persoon is niet blij met Joost Klein: ‘Hij is moeilijk, heel erg moeilijk’

joojpg

Er ontstond tumult achter de schermen van het Eurovisie Songfestival toen Joost Klein weigerde om gefilmd te worden direct na zijn optreden. De vraag is of zo’n verzoek realistisch is. “Nee, dat is niet haalbaar,” zegt Evert Santegoeds, de baas van Privé.

Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, de beelden werden later gedeeld op TikTok.

Joost Klein was de enige die weigerde gefilmd te worden na zijn lied, vanwege een bijzondere afsluiting ter ere van zijn overleden ouders.

Ondanks zijn verzoek werd er geen rekening gehouden met zijn wens en stond de cameravrouw er na de tweede halve finale opnieuw, wat voor Joost te veel was.

Evert Santegoeds vindt dit onbegrijpelijk. “Hij is moeilijk, heel erg moeilijk. Hij was onderdeel van de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”

Volgens hem in de podcast Strikt Privé draait niet alles om Joost Klein, waarvan hij beweert dat hij dat nooit heeft beseft en dat AvroTros hem blijkbaar niet eerder had ingelicht.

Evert bekritiseert het idee van een ‘film-me-niet’-eis als zijnde onprofessioneel. “Hoe kun je zo’n verzoek indienen? Je bent deelnemer aan ’s werelds grootste tv-show en je wilt niet in beeld komen? Iemand vergeleek het zelfs met Diana op de skipiste. Wat heeft dat ermee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Evert voegt toe: “Je bent onderdeel van een tv-programma en dan moet een cameravrouw weten: die persoon in dat blauwe pak wil niet gefilmd worden wanneer hij het podium verlaat, en diegene in die groene jurk niet wanneer ze koffie gaat halen. Dat is toch niet werkbaar?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De stand van Evert in deze kwestie is overduidelijk. “Wat een vertoning jongens, alles bij elkaar. Waar zijn we al die maanden achteraan gerend?”

”Het is die gozer in dat blauwe pak met puntschouders die tegen Israël zegt dat ze een vraag moet beantwoorden, hoewel hij zelf geen enkele vraag heeft beantwoord in al die maanden!”

Zelfs na zijn aankomst vorige week op Lelystad Airport heeft Joost de pers vermeden. “Het is een afknapper, een afgang om zo in Lelystad te landen met je vliegtuigje en geblindeerde busje. Wie rijdt er in godsnaam met een geblindeerd busje door Lelystad? Dan val je pas echt op,” zei Evert.

Bart Ettekoven, kenner van shows, steunt Joost echter wel. In Shownieuws zei hij: “Het lijkt erop dat zij een beetje zeurderig is en de zaak wat heeft opgeblazen.”

”Hij probeerde meteen zijn excuses aan te bieden, maar zij weigerde die te accepteren. Dat zegt ook wel iets.”

Oei… De ene na de andere uithaal!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven