Joost Klein is niet blij: ‘dat is niet helemaal mijn stijl’

WhatsApp Image 2024 04 30 at 082814jpg

De Nederlandse deelnemer aan het Eurovisie Songfestival, Joost Klein, heeft zijn frustratie geuit over de vroege vrijgave van beelden van zijn repetities door de organisatie.

Volgens Klein haalt dit de verrassing weg. Hij vertelde aan de pers op Schiphol voordat hij vertrok: “Dat verpest ‘de grap’ een beetje,”.

Klein, die zich voorbereidt op zijn komende optredens, is niet tevreden over hoe de Eurovisie-organisatie de sociale media beheert.

“De social media van Eurovisie kunnen wel wat beter, dat is niet helemaal mijn stijl,”, merkte hij op.

Hij verwees naar de openbaar gemaakte foto’s en video’s van de repetities, die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.

Klein, die zijn act graag geheim wilde houden, vergelijkt zijn wens met die van een goochelaar wiens trucs pas tijdens de show onthuld worden.

“Je gaat ook niet bij een goochelaar de repetities filmen toch?”, voegde hij toe.

Klein wilde voor zijn vertrek weinig loslaten over de details van zijn show.

Zijn eerste repetitie staat gepland op dinsdag, gevolgd door een tweede sessie op vrijdag.

Klein zal optreden in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival volgende week donderdag, waar hij met vijftien andere landen zal strijden om een van de tien beschikbare plekken in de finale.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven