Joost Klein zegt sorry na gebeurtenis: ‘Dat was niet goed’

josstjpg

Direct na het voorval achter de schermen van het Eurovisiesongfestival heeft Joost Klein zijn excuses aangeboden, zoals gemeld door het Zweedse dagblad Aftonbladet.

Nadat er een confrontatie plaatsvond tussen Klein, de vertegenwoordiger van Nederland op het festival, en een productiemedewerker, werd hij uitgesloten van deelname aan de finale.

In eerste instantie waren de details van het incident vaag; het team van Klein beweerde dat hij geïrriteerd was door een cameravrouw die hem bleef filmen kort na zijn optreden, ondanks meerdere verzoeken om hiermee te stoppen.

Het incident kreeg veel aandacht in Aftonbladet, waarin stond dat Klein ongepast gedrag had vertoond.

De krant haalde getuigen aan die de zanger als “zeer beledigend” beschreven. Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat impliceert dat er meer is gebeurd dan aanvankelijk gemeld.

Volgens Aftonbladet was Klein “erg gestrest” door de opdringerige fotografen.

Naar verluidt verloor hij zijn geduld, hief zijn arm en een gebalde vuist op, raakte de cameravrouw en zei: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Getuigen zeggen dat hij direct na het voorval veel spijt betuigde en herhaaldelijk zei:

“Het spijt me, het spijt me.” Het is niet bekend of deze excuses rechtstreeks aan de cameravrouw gericht waren.

Joost Klein excuseerde zich meteen na het veelbesproken incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven