Man ontdekt na 12 dagen huwelijk iets verrassends: Zijn bruid is een man!

islam 1jpg

Een verrassende wending voor een man uit Indonesië: twaalf dagen na zijn huwelijk ontdekte hij dat zijn bruid eigenlijk een man was die zich als vrouw voordeed.

Nadat de 26-jarige man ‘Adinda Kanza’ had leren kennen via Instagram, raakte hij in de ban en dacht hij de liefde van zijn leven te hebben gevonden.

Na online contact en verschillende ontmoetingen, waarbij Adinda altijd behoedzaam was en haar gezicht bedekt hield, werd de man verliefd en vroeg hij haar ten huwelijk.

Het paar trouwde op Java in een intieme ceremonie, waarbij Adinda vertelde dat haar ouders waren overleden en niet aanwezig konden zijn.

Adinda bracht vijf gram goud mee als bruidsschat. Na de bruiloft wilde de man intiem zijn met zijn vrouw, maar Adinda weigerde steeds en gaf verschillende excuses.

Zij beweerde dat ze last had van haar maandelijkse cyclus, droeg haar nikab continu en vermeed gesprekken met de schoonfamilie.


Uit argwaan begon de man zijn onderzoek en ontdekte dat Adinda’s ouders nog in leven waren en dat ‘Adinda’ in 2020 als vrouw door het leven ging.


Zonder medeweten van haar ouders was ze van plan te trouwen. Na politieonderzoek werd Adinda gearresteerd.


Naast de leugen over haar identiteit was ze van plan de familie te beroven van hun bezittingen.


Met desillusie achtergelaten, riskeert Adinda nu een gevangenisstraf van vier jaar.


1. De man vond deze dingen maar erg vreemd…
2. De bruidegom deed meerdere bizarre ontdekkingen
3. Wat een verhaal. Hij is gedesillusioneerd achtergebleven
4. Zijn bruid(egom) riskeert deze straf!
5. Het draaide niet om liefde maar om iets anders…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven