Mart Hoogkamer en vriendin geschrokken: ‘Er wordt nu onderzoek gedaan’

WhatsApp Image 2023 05 11 at 145202jpg

Recentelijk kreeg Mart Hoogkamer het bericht dat er een poging tot woningoverval heeft plaatsgevonden bij zijn huis, wat voor de nodige schrik zorgde.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Sinds vorig jaar woont Mart samen met zijn vriendin Jennifer in dit huis. Op Instagram deelt hij de gebeurtenissen en de impact van het nieuws op hen.

“De politie is net bij ons langs geweest,” begint Mart zijn verhaal. Hij vertelt over de inbraakpoging en het lopende onderzoek.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

“Er wordt momenteel onderzoek gedaan. De verdachten zijn vastgelegd op beeld, inclusief de grijze auto. Ik kan jullie verzekeren dat er niets van waarde thuis ligt; enkel een goed getrainde politiehond komt binnen.”

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

Mart lijkt ook een foto van de mogelijke dader te delen en.Ze hebben dat voorgelegd met drie boze smileys. Volgens Jennifer, zoals gemeld bij Shownieuws, zijn ze “in orde”, maar was het voorval “behoorlijk schrikken”.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

In Rijnsburg kochten Mart en Jennifer in juli 2022 gezamenlijk een huis, wat ze volledig renoveerden. In 2023 konden ze eindelijk hun nieuwe huis betrekken.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Om hun nieuwe woning een compleet nieuwe uitstraling te geven, was Jennifer van plan om het interieur volledig te vernieuwen, inclusief de verkoop van de bank, tv-meubel, stoelen en tafels.

1. Jeetje wat heftig, moet flink schrikken zijn geweest.
2. Hij laat weten dat de politie is geweest
3. Mart is openhartig over wat er gebeurd is
4. Heftig zeg voor Mart en zijn vriendin!
5. De zanger deelt ook beelden op social media.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven