Glennis is boos op zogenaamde vrienden: ‘Het doet nog steeds pijn’

gr 1jpg

Een ontmoeting met een vakkenvuller in de Jumbo heeft het leven van Glennis Grace ingrijpend veranderd, een gebeurtenis die heel Nederland heeft geschokt.

Ook de relatie met Fred van Leer leek onherstelbare schade op te lopen. Tijdens een aflevering van ‘RealTalk’ deelt Glennis openhartig haar belevenissen gedurende deze turbulente periode.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

De nasleep van het incident in de supermarkt heeft Glennis zwaar getroffen. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden, met inbegrip van Fred, die altijd als een rots in de branding voor haar was.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“In de periode dat ik voelde dat ik door heel Nederland alleen gelaten werd, belde ik Fred in paniek op,” vertelt Glennis. “Hij verzekerde me dat hij me nooit in de steek zou laten, dat hij aan mijn zijde zou blijven, zelfs op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

De teleurstelling was des te groter toen Fred zijn beloften niet nakwam. “Er waren al twijfels, wetende dat hij ook zakelijke belangen heeft.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Met een mengeling van verdriet en bitterheid vertelt ze: “En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Glennis voelde vooral pijn door het gebrek aan persoonlijke steun. Niemand van haar zogenaamde vrienden nam de moeite om langs te komen en te informeren hoe het met haar ging.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

Glennis onthult: “Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand.”

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Ondanks de teleurstellingen en pijn die deze periode bij Glennis heeft achtergelaten, blijft ze vastbesloten om door te gaan.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Een duidelijke sneer is gericht naar een bekende vriend!
2. De reden van teleurstelling wordt helder gecommuniceerd door de zangeres.
3. Het blijkt dat deze bekende Nederlander geen echte vriend is!
4. Het verdriet en de bitterheid zijn nog steeds voelbaar.
5. Waarschijnlijk wil deze man nu niets meer met jou te maken hebben!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven