Glennis Grace bekritiseert zogenaamde vrienden: ‘Het doet nog steeds pijn’

WhatsApp Image 2024 05 21 at 133342jpg

Na het incident met een vakkenvuller in de Jumbo dat Nederland schokte, onderging Glennis Grace een ingrijpende verandering in haar leven.

Tijdens de onrustige periode leek ook haar vriendschap met Fred van Leer onherstelbaar beschadigd. In de talkshow ‘RealTalk’ deelt Glennis openhartig haar ervaringen.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Glennis vond de nasleep van het supermarktincident zwaar. Ze had gehoopt op steun van vrienden, waaronder Fred, die altijd als een rots in de branding voor haar was.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“In paniek belde ik Fred toen ik merkte dat ik door heel Nederland werd verlaten,” vertelt Glennis. “Hij verzekerde mij dat hij nooit zou afvallen, dat hij altijd aan mijn zijde zou staan, zelfs letterlijk op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

Na de beloftes van Fred die niet werden nagekomen, voelde Glennis twijfel opkomen, rekening houdend met zijn zakelijke belangen. “Ik voelde al een beetje twijfel, wetende dat hij ook zakelijke belangen heeft.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Met een mix van verdriet en bitterheid vertelt Glennis dat alles binnen een week veranderde en ze aan haar lot werd overgelaten. ”En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken,”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Wat Glennis het meest pijn deed, was het gemis aan persoonlijke steun. Geen enkele van haar vrienden bezocht haar om steun te bieden of zelfs maar te informeren naar haar welzijn.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

“Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand,” onthult Glennis.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Glennis werd diep geraakt door deze periode, maar ze is vastbesloten om ondanks de tegenslagen en pijn door te blijven gaan.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Vooral deze bekende vriend krijgt een keiharde sneer!
2. De zangeres laat duidelijk weten waarom zij zo teleurgesteld is.
3. Deze bekende Nederlander bleek toch geen echte vriend te zijn!
4. Het verdriet en de bitterheid zijn nog goed aanwezig.
5. Ik denk dat deze man nu helemaal niets meer van je wil weten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven