Optreden van Glennis Grace op jouw feest: Prijs voor 30 minuten show!

WhatsApp Image 2024 05 10 at 143449jpg

Glennis Grace staat bekend als een van de toonaangevende Nederlandse zangeressen en is geboren als Glenda Batta op 19 juni 1978 in Amsterdam.

Ze heeft zich onderscheiden door zowel in het Nederlands als in het Engels te zingen, wat haar niet alleen in Nederland maar ook in de Verenigde Staten enorm populair heeft gemaakt.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Haar muzikale carrière begon op jonge leeftijd; toen ze slechts 11 jaar oud was, trad ze op tijdens het “Unicef Gala for Kids”, waar ze werd geïntroduceerd door Audrey Hepburn en de aandacht trok van niemand minder dan Julio Iglesias.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Haar talent maakte zo’n indruk op hem dat hij haar uitnodigde om samen met hem een duet te zingen tijdens zijn concerten in Ahoy.

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

In de Soundmixshow schitterde Glennis op 16-jarige leeftijd met het vertolken van Whitney Houston’s “One moment in time”, waarmee ze als winnares uit de bus kwam.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

In 2005 won Glennis het Nationaal Songfestival met de ballade “My impossible dream”, wat haar de kans gaf Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

Samen met Evert Abbing werkte Glennis aan haar Nederlandstalige album, een nieuwe uitdaging gezien haar eerdere focus op Engelstalige nummers, wat resulteerde in de release van de single “Dansen met het leven”.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Haar doorbraak vond plaats in november 2008 met de release van “Als Je Slaapt”, waarmee ze nationale bekendheid kreeg toen Wendy van Dijk tijdens het programma „Life & Cooking” emotioneel werd door haar uitvoering.

… (hier kan de rest van de tekst volgen)
Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Een nieuwe fase in haar carrière werd ingeluid met een unieke stijl die destijds door geen enkele Nederlandse artiest geëvenaard werd.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Deze verandering leidde tot succes, aangezien Glennis Grace in 2011 werd erkend door onder andere Buma Stemra als de Beste Zangeres van Nederland.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Ze pakte de overwinning in het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” met het nummer “Habanera” en kreeg na een vijfjarige conservatoriumopleiding lof als de zangeres met de beste zangstem en technische vaardigheden in Nederland.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Op 20 mei 2011 bracht ze het met platina bekroonde album “One Night Only” uit, opgenomen tijdens haar eerste soloconcert. Ze verscheen ook in de TROS-serie “De Beste Zangers van Nederland”.

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Met een starttarief van 8500 euro voor een optreden van een half uur, is het mogelijk om zangeres Glennis te boeken voor een evenement.

Het is zeker lucratief om in dertig minuten tijd te werken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven