Glennis Grace krijgt keiharde kritiek: ‘Het is je eigen ghetto-houding!’

WhatsApp Image 2024 04 07 at 172616jpg

Yvonne Coldeweijer, bekend als de Juicekoningin, heeft haar ongezouten mening gegeven over de recente afscheid van Glennis Grace uit de Ladies of Soul.


In haar podcast “De Juice Show” benadrukt Coldeweijer dat Grace’s reactie op haar vertrek volgens haar overdreven is.


Coldeweijer uit dat het begrijpelijk is dat de Ladies of Soul niet langer met Grace wilden samenwerken, gezien haar recente incident bij de uitgang van een supermarkt waar haar reputatie schade opliep.


Voor grote evenementen zoals die in de Ziggo Dome kunnen de dames geen enkel risico nemen.


“Wat als Grace de rest ook aansteekt? Dat zou natuurlijk een financiële ramp zijn,” aldus Coldeweijer.


Coldeweijer onderstreept dat het echte leven anders functioneert dan een kinderspeelplaats.


“Dit gaat over een carrière van een groep waarbij één persoon uit de bocht is gevlogen en haar imago ernstig heeft beschadigd,” zegt ze.


“Het is niet van: kom maar, jij hebt je straf gedaan, je was stout geweest, je hebt in de hoek gestaan, nou gaan we allemaal samen weer scheppen. Nee!”


Volgens Coldeweijer handelen de Ladies of Soul zakelijk. “Jij bent nu schadelijk voor ons imago en er moet brood op de plank komen.


“Helaas. Ja, ik begrijp het wel. Is het eerlijk? Nee. Dat is helemaal niet eerlijk. Maar weet je wat? Het leven is niet eerlijk.”


Hoewel Glennis Grace haar straf heeft uitgezeten, betoogt Coldeweijer dat het rechtssysteem niet bedoeld is om fouten te belonen.

“Het is de bedoeling dat je je aan de wet houdt, dat iedereen zich aan de wet houdt en dat je die niet overtreedt, zodat dit soort grappen ook niet gebeuren,”, verklaart ze.

Coldeweijer trekt de conclusie dat Grace nu een imago heeft dat schadelijk is voor de Ladies of Soul en dat dit begrijpelijkerwijs niet wordt geaccepteerd.

“Dan moet Glenda lekker gewoon alleen gaan zingen. Klaar,”, aldus Coldeweijer. Volgens haar was Grace’s grootste fout haar reactie na het incident bij de Jumbo.

“Ze heeft het ook zelf gedaan door niet het boetekleed aan te trekken, maar te blijven zeggen: ‘Ja, nee, het is toch mijn kind’, blablabla,”, besluit Coldeweijer.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven