Glennis stuurt advocaat af op ladies of soul: ‘besloten hele show te cancelen’

gle 1jpg

Er heerst onduidelijkheid over de situatie achter de schermen na het opmerkelijke vertrek van Glennis Grace uit de Ladies of Soul.


De reacties van fans op het afscheid van Glennis uit de groep waren teleurgesteld, maar er wordt gesuggereerd dat er meer aan de hand is, aldus Juicechannel.


Volgens berichten op Instagram onthulde Juicechannel dat er meer speelt bij de Ladies of Soul dan aanvankelijk gedacht.


“Er lijkt meer te spelen achter de schermen bij Ladies of Soul,” verklaarde het juicekanaal.


“Wij hebben vernomen dat de dames zelfs een brief van een advocaat hebben ontvangen.”


Volgens de berichten is er een conflict ontstaan nadat een geplande show van de Ladies of Soul na de Covid-periode niet kon doorgaan vanwege een incident met Glennis in de supermarkt.


De overige dames wilden in eerste instantie optreden zonder Glennis, maar dit werd niet geaccepteerd.


“Maar Glenda wilde dan wel een percentage van de inkomsten. De andere dames waren het hier niet mee eens.”


“Toen heeft Glenda haar advocaat een brief laten sturen met daarin dreiging van contractbreuk. Toen is besloten om de hele show te cancelen.”


Na ontvangst van een dreigende brief van Glennis’ advocaat werd uiteindelijk besloten om de hele show te annuleren.


De vraag blijft echter waarom de Ladies of Soul nu wel zonder Glennis kunnen optreden. “Onze bron suggereert, maar dit is niet bevestigd, dat Glennis mogelijk is uitgekocht om het contract te ontbinden,” meldt Juicechannel.


“Dit impliceert waarschijnlijk onderhandelingen, gezien het gebrek aan vertrouwen van de andere dames na het incident met de advocaat.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven