Vrouw houdt kinderen thuis om pesten te voorkomen: Mensen vinden haar te mooi

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

Recentelijk heeft Susie Bradley, die eerder te zien was in het Australische tv-programma Married At First Sight, aangekondigd dat ze haar kinderen niet langer naar school wil laten gaan.

Ze legt uit dat ze bezorgd is dat haar kinderen gepest zullen worden vanwege haar uiterlijk. Susie, die bekend werd door haar deelname aan Married At First Sight in 2019, deelde haar zorgen in een video op sociale media.

Ze is bang dat haar kinderen gepest zullen worden, simpelweg vanwege het feit dat hun moeder als aantrekkelijk wordt beschouwd.

In haar video verklaarde Susie: “Ik ben bezorgd dat mijn kinderen gepest zullen worden, enkel vanwege het feit dat ik een aantrekkelijke moeder ben.”

Ze waarschuwde tevens andere moeders dat ze dezelfde uitdaging zouden kunnen tegenkomen als ze kiezen voor cosmetische ingrepen bij haar schoonheidskliniek.

In het kader van haar deelname aan het programma heeft Susie een eigen kliniek geopend, waar diverse schoonheidsbehandelingen voor vrouwen worden aangeboden.

Volgens haar zou dit tot gevolg kunnen hebben dat hun kinderen op school gepest zouden worden vanwege hun ‘mooie’ moeder.

Deze opmerkingen veroorzaakten veel negativiteit. Het filmpje werd door haar volgers slecht ontvangen, en velen beschuldigden haar van ongepaste promotie voor haar kliniek.

Onder het filmpje verschenen diverse reacties. Zo schreef een van de commentatoren: “Veel vrouwen zijn knapper dan jij. En zij zijn ook nog intelligent.”

Een andere reactie luidde: “Ik heb net een foto gezien van hoe je er werkelijk uitziet. Je kinderen zullen geen problemen hebben.”


In een nieuwe video, met tranen in haar ogen, las Susie enkele van de nare opmerkingen voor en vertelde ze hoe verdrietig deze reacties haar maakten, nadat de negatieve reacties haar diep hadden geraakt.


Hoewel velen begrip hadden voor haar emotionele reactie, waren er ook mensen die vonden dat ze niet moest klagen nadat ze zulke controversiële uitspraken had gedaan.

1. Naar eigen zeggen is ze een te knappe moeder
2. Ze wil niet dat haar kinderen de dupe worden van haar knappe uiterlijk
3. Uiteraard kwam er heel veel kritiek op deze video
4. Over smaak valt te twisten
5. Ze zou het heel erg vinden als haar kinderen gepest worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven