Ben jij dol op frikandellen? Deze zaak verkoopt de frikanpouce!

fri 1jpg

De afgelopen weken zijn er voor de liefhebbers van zoetigheid spannende ontwikkelingen geweest.

Eerst was er de crompouce, die een enorme hype veroorzaakte en Nederland in zijn greep hield.

Daarna volgden al snel de panpouce (pannenkoek), donpouce (donut) en oliepouce (oliebol). Maar de nieuwste creatie, de frikanpouce, overtreft alles!

Op social media verscheen een video van frituurzaak Heisfrituurke waarin de sensationele frikanpouce werd geïntroduceerd.

Binnen een dag was de video bijna een miljoen keer bekeken en de reacties liegen er niet om.

Duizenden mensen zijn enthousiast over deze innovatieve snack. Een slimme zet van het bedrijf om zo in te springen op deze trend.

In de video is te zien hoe de heerlijke gefrituurde frikandel uit het vet wordt gehaald en vervolgens wordt gevuld met room. Daarna wordt er wat glazuur opgespoten en voilà… de frikanpouce is gecreëerd.

Deze zoete versie van de frikandel is een welkome toevoeging aan ons assortiment.

Net zoals de discodel bij de introductie populair was. Ook tijdens het testen van de frikanpouce zijn de makers dolenthousiast.

Wie weet wordt dit wel de nieuwe favoriet in de Nederlandse frituurzaken. Met wie zou jij graag een frikanpouce willen proberen?

@heisfrietuurke Kom jij hem proberen de frikan-pouce? #frikandel #heisfrietuurke #tompouce #frikanpouce #crompouce ♬ Frikan Del Sol – Terrieke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven