Waarom je frietjes van de McDonald’s soms anders kunnen smaken: Dit kan de reden zijn!

mcdd 1jpg

Wat een verrassing! Als je solliciteert voor de rol van clown en eindigt als afwasser of frituurmedewerker bij de grote gele M.

Maar als er iets misgaat, is wraak wellicht op zijn plek. In de McDonalds in Booval, Australië, lijkt een medewerkster haar taak niet helemaal juist uit te voeren.

Nadat ze net heeft schoongemaakt, heeft ze nu een smerige zwabber of dweil in haar handen. En wat doet ze daarmee? Juist! Ze besluit het te drogen bij de frituur.

Lekker knus onder de warmtelamp, naast de doos met verse frietjes. Helaas voor haar werd haar actie vastgelegd op smartphones van omstanders.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Volgens de McDonalds zelf betreft het een ‘eenmalig incident’ en heeft de manager de situatie met de medewerkster besproken.

Boer neemt wraak nadat McDonald’s zijn grond vernielt

Hoewel je zou verwachten dat ze op zoek moet naar

De filiaalmanager staat haar toe om ander werk te blijven doen.

Zou het kunnen dat haar strategie effectief is geweest en ze binnenkort verkleed als clown met een rode pruik en een grappig kostuum kinderen zal vermaken?

1. Waar zit het verstand! Hoe bedenk je dit? Gatverdamme!
2. Iedere keer als je frietjes eet ga je denken aan deze actie
3. De dame in kwestie mag gewoon daar blijven werken!
4. Dit is echt super vies, hoe verzin je het!?
5. Onbegrijpelijk dat ze geen ontslag heeft gekregen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven