Vrouw irriteert zich aan mannen die flirten in de sportschool: Wanneer ze haar gezicht zien, rennen ze weg!

WhatsApp Image 2024 06 04 at 193416jpeg

Maria is het zat: “Mannen proberen voortdurend met me te flirten in de sportschool, maar slaan op de vlucht zodra ik me omdraai,” en heeft een video online geplaatst om te laten zien wat er gebeurt. Binnen de kortste keren werd de video meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Misschien verrassend dat er mannen zijn die proberen vrouwen in de sportschool te versieren, maar het lijkt vaker voor te komen dan gedacht.

Ook Maria heeft hier veel last van, vooral omdat de mannen meteen weglopen zodra ze zich omdraait.

Mensen die regelmatig sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met een vergelijkbare levensstijl.

Het kan voorkomen dat men de sportschool bezoekt, wat begrijpelijk is. Toch dient men er rekening mee te houden dat dit gedrag niet storend mag overkomen.

Het moet voorkomen worden dat ongewenste toenaderingen als onprettig worden ervaren. Vrouwen die strakke leggings dragen hebben genoeg van dit gedrag.

Ze merken vaak dat ze nagestaard en benaderd worden. Maria is één van deze vrouwen en laat zich niet weerhouden om naar de sportschool te gaan, ondanks haar liefde voor sport.

Op momenten dat ze alleen is, overwint ze haar angst en gaat toch door.

Wanneer ze traint, krijgt ze regelmatig aanspraak van mannen die echter vaak verdwijnen zodra ze reageert. Ze heeft genoeg van het gevoel gezien te worden als een object.

Ondanks dat haar ‘achterkant’ veel aandacht trekt, is het duidelijk dat ze niet geïnteresseerd is in mannen die haar proberen te versieren in de sportschool.

Bekijk nu de video die ze op TikTok heeft geplaatst. Dan begrijp je direct waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Dat is een manier om van hen af te komen #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

1. Dat hadden de mannen niet zien aankomen
2. Tja tijdens het omdraaien nemen ze al de benen
3. Dit is toch wel hilarisch!
4. Tijdens het omdraaien is het geflirt direct klaar!
5. Dat is even schrikken voor de mannen in de gym!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven