Veel reacties nadat Eloise van Oranje een foto plaatst: ‘Ze ziet er erg dun uit’

WhatsApp Image 2024 06 03 at 214827jpg

Recentelijk is Eloise van Oranje, momenteel verblijvend in New York, aanzienlijk afgevallen, wat haar volgers bezorgd maakt.

Reacties onder haar Instagram-foto’s luiden onder andere: “Wat ben je mager.” Sinds Eloise vorig jaar startte met de Dag Eén methode, is ze flink wat kilo’s kwijtgeraakt.

Eloise van Oranje deelt bizar verhaal over heftige gebeurtenis tijdens treinreis

Volgers wijzen nu ook op haar verdere gewichtsverlies. “Wat ben je mager,” reageert een volger op een recente foto. Een andere volger speculeert:

Angstaanjagende momenten voor Eloise van Oranje: ‘Belaagd en achtervolgd’

“Het eten is vast niet zo lekker in New York, of is het heimwee?” Op TikTok komen eveneens reacties binnen, waaronder: “Omg, wat is ze mager geworden.”

Angstaanjagende momenten voor Eloise van Oranje: ‘Belaagd en achtervolgd’

Er zijn bepaalde bijnamen voor haar in omloop, waaronder ‘Kabouter Spillebeen’, al zijn niet alle opmerkingen even gepast. Een volger vraagt zich af:

Eloise van Oranje blijft heerlijk zichzelf: Opnieuw kiekjes in badpak!

“Is het fijn om anderen openbaar af te kraken op sociale media?” Reagerend hierop schrijft iemand: “Zeker flink wat azijn in de aanbieding gehad? Wat een oordelen sommige mensen toch snel.”

Eloise van Oranje blijft heerlijk zichzelf: Opnieuw kiekjes in badpak!

Recent plaatste Eloise een mysterieus filmpje op TikTok zonder geluid. Bij de beelden voegde ze de tekst: “Stel iemand kan liplezen,”.

Eloise van Oranje is woest en gaat los op een terras: ‘What the f*ck! Doe even normaal joh’

Na het plaatsen van een ambigu bericht op Instagram, merkte Eloise dat een van haar volgers zei: “‘is helemaal mijn type’.” Dit leidde tot speculaties en vragen over de status van Eloise’s relatie.

1. Sommige volgers noemen haar zelfs ‘Kabouter Spillebeen’
2. Ze is inderdaad heel wat kilootjes afgevallen.
3. Meer moet er niet af want dat is echt niet gezond
4. Volgers gaan helemaal los op haar kiekjes.
5. Oordeel zelf…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven