Stel schrikt bij bekijken camerabeelden: ‘Het lijkt alsof het iets van plan is’

gejpg

Een Australisch stel raakt van slag door opnames van hun beveiligingscamera. Er is een vaag figuur te zien dat door hun huiskamer beweegt.


Toen Matthew Kane (35) en zijn vrouw in een aangrenzende kamer waren, waren ze versteend van angst bij het zien van de mysterieuze verschijning op de beelden.


Op een gegeven moment terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw om naar de beveiligingscamera-opnames te kijken.


Haar schrik was groot toen ze een vaag figuur uit een oude antieke kast in de woonkamer zag verschijnen. Deze onverwachte gebeurtenis bracht het stel in een toestand van ongeloof en paniek.


De vermeende geest bewoog langs de hond van het stel. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”


“Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelt Matthew.


In de video, die hieronder te bekijken is, is te zien dat de hond niet aanslaat. Matthew suggereert dat dit het signaal kan zijn van een overleden vriend of familielid.


“Hoewel ik normaal sceptisch ben, voelt dit anders aan. Ik kan het niet verklaren,” voegt hij eraan toe. Deze ervaring heeft zijn kijk op het bovennatuurlijke veranderd en heeft hem met meer vragen dan antwoorden achtergelaten.


Matthew heeft spijt dat hij de video op sociale media heeft gedeeld. “Mijn video is viraal gegaan op een paranormale pagina,” zegt hij.


“Bij het lezen van de reacties denk ik: ‘Stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” voegt hij toe.


Deze gebeurtenis heeft een blijvende impact gehad op het stel, waardoor ze nu voorzichtig zijn met wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De schim op de beelden blijft een mysterie, een herinnering aan iets onverwachts in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven