Cheryl (63) en haar man (26) verwachten een baby: ‘We zijn heel blij’

WhatsApp Image 2024 05 31 at 204122 1jpg

De 63-jarige Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot Quran verwachten hun eerste kind samen, zo deelden ze met vreugde via een video op YouTube. ‘We zijn zo gelukkig!’

Cheryl heeft al zeven kinderen en is oma van achttien kleinkinderen. Ze had altijd de wens om nog een kind te krijgen met haar jongere partner Quran, die 37 jaar jonger is.

Sinds 2022 proberen ze hun kinderwens te vervullen. Vanwege Cheryl’s leeftijd was zwangerschap niet meer mogelijk, dus zijn ze op zoek gegaan naar een draagmoeder.

Ondanks dat de eerste draagmoeder niet voldeed aan de contractuele voorwaarden en hun samenwerking eindigde, hebben ze nu succes gehad.

In de video toont Cheryl trots een echo van hun huidige draagmoeder. ‘Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,’ straalt Cheryl. ‘We krijgen eindelijk onze eigen familie.’

Ze voegt eraan toe dat ze nog nooit zo’n blijdschap heeft gevoeld, overtuigd dat zij en Quran fantastische ouders zullen zijn.

Quran vertelt ontroerd dat zijn droom eindelijk uitkomt en dat dit zijn eerste kind wordt, waarbij hij zegt: “Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld.”

Hoewel Cheryl niet de biologische moeder zal zijn, maakt dat voor Quran niets uit. Hij zegt: “Bloed maakt je geen familie en zij zal de beste moeder ooit worden.”

Ondanks dat Quran het jammer vindt dat het kind niet op Cheryl zal lijken, zijn de reacties vooral positief en vol blijdschap voor het stel.

1. Hun liefde wordt bezegeld met een kleintje.
2. Hij weet zeker dat zij de beste moeder ooit wordt.
3. Deze oma mag opnieuw moeder worden!
4. Het stel kan hun geluk niet op.
5. Hun grootste droom gaat werkelijkheid worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven