Rob de Nijs’ grootste wens is uitgekomen: ‘Het was een wonder’

nijsjpg

Bij dit bijzondere moment was Rob de Nijs aanwezig toen zijn oudste zoon Robbert trouwde met zijn grote liefde Sharon, waarmee zijn diepste wens in vervulling is gegaan.

De bruiloft vond plaats op een unieke locatie, namelijk Burgers’ Zoo in Arnhem, waar Robbert en Sharon elkaar het jawoord gaven. De ceremonie werd geleid door musicalster Mariska van Kolck.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

De aanwezigheid van Rob de Nijs, die lijdt aan parkinson, maakte deze dag extra speciaal.

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Vorig jaar leek het erop dat Rob niet in staat zou zijn om de bruiloft bij te wonen, maar hij slaagde er tegen alle verwachtingen in om aanwezig te zijn en het huwelijk van zijn zoon mee te maken.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

“Het was gewoon een wonder,” deelt Robbert met De Telegraaf. “Je wilt niet weten hoe het voelt om nog wat langer van je vader te kunnen genieten. Dat je nog dingen tegen elkaar kunt

Met een groep pinguïns om ons heen vroeg ik mijn lieve vriendin Sharon Schets ten huwelijk tijdens een vakantie in Zuid-Afrika,” schreef Robbert destijds op Facebook.

Rob en ik raakten behoorlijk emotioneel toen Robbert ons het grote nieuws vertelde,” vertelde Henriëtte aan weekblad Story.

“We zijn er zo blij mee en ik ben dol op bruiloften. We kunnen niet wachten tot die dag aanbreekt.”

1. Wat ontzettend fijn voor hem!
2. Wat mooi dat zijn laatste droom in vervulling is gegaan.
3. Wat moet het bijzonder en emotioneel geweest zijn.
4. Zo ontzettend fijn voor hem.
5. Dit zal hij nooit meer vergeten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven