DJ Afrojack zet zijn grote huis te koop: Dit bedrag wil hij ervoor hebben!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

Een verandering is te merken bij Nick van de Wall, ook wel bekend als dj Afrojack, na ongeveer vier jaar lijkt zijn interesse in zijn kasteelvilla te zijn verminderd.

Zijn imposante landgoed, gelegen net over de grens in het Vlaamse Kalmthout, heeft zestien kamers, inclusief acht slaapkamers, met een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter. Het beschikt over een zwembad en een wellnessruimte. Het prijskaartje is zeven miljoen euro, zoals gemeld door Quote.

De wereldberoemde Nederlandse dj kocht het landgoed in 2020, hetzelfde jaar waarin hij trouwde met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het bekende sportautomerk Lamborghini.

Het kasteel staat op een perceel van vijf hectare, omringd door natuur en biedt totale privacy volgens de makelaar De Boer & Partners.

Met diverse luxe voorzieningen zoals een binnenzwembad met zuilen, een wellnessgedeelte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenbak, heeft het landgoed genaamd De Markgraaf veel te bieden. Daarnaast zijn er ook een buitenbak en stallen voor zeventien paarden aanwezig.

De exacte aankoopprijs van de villa door de destijds 36-jarige Afrojack is onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid moet het een aanzienlijk bedrag zijn geweest.

Een eerdere eigenaar, zakenman Jan Rijsdijk, vroeg ooit 20 miljoen euro voor het landgoed, maar zelfs na een verlaging van de vraagprijs met 5 miljoen euro vond het geen koper.

Uiteindelijk besloot Van de Wall het landgoed te verwerven nadat Rijsdijk instemde met de verkoop van een groot deel van het terrein aan een natuurorganisatie.

Rijsdijk onthulde dat hij destijds 7,5 miljoen euro besteedde aan een renovatie van het hoofdgebouw. “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”

Volgens uitspraken die hij eerder gedaan heeft aan Quote, lijkt hij op weg te zijn naar zijn lang geplande einddoel: “Maar daar heb ik het niet voor gebouwd. Ik heb altijd gezegd dat ik straatarm wil sterven. Nou, ik ben goed op weg, haha!”

Hij heeft ook vermeld dat alleen al de maandelijkse kosten voor licht en verwarming rond de 2.500 euro bedragen.

1. Voor dit megabedrag krijg je dan wel het beste van het beste.
2. Maar liefst 16 kamers waarvan 8 slaapkamers!
3. Voor dit bedrag krijg je wel een oppervlakte van 2.139 vierkante meter.
4. Wat een bedrag zeg! Wordt nog even door sparen
5. Ontzettend mooi maar wat een bedrag zeg!

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven