Deze tips geven je prachtige voeten

deze tips geven je

Genieten van mooie voeten is belangrijk, omdat ze niet alleen fris ogen maar ook bijdragen aan je welzijn. Aan de andere kant kan een kalknagel voor het tegenovergestelde zorgen. Met behulp van deze tips kun je een kalknagel voorkomen en ermee omgaan!

Draag slippers tijdens het douchen

Het dragen van badslippers vermindert de kans op kalknagels, vooral in openbare ruimtes zoals sauna’s, sportclubs en zwembaden waar je gemakkelijk een infectie kunt oplopen.

Gebruik huismiddelen

Probeer soda en mentholzalf. Daarnaast zijn er in apotheken en drogisterijen diverse huidvriendelijke producten verkrijgbaar om schimmel effectief te bestrijden.

Bezoek een medisch pedicure

In het geval dat je teennagels beginnen te splijten of scheuren, is een bezoek aan een medisch pedicure aan te raden. Hier kunnen de dikke nagels professioneel gevijld en gepolijst worden, zodat ze weer normaal kunnen groeien.

author avatar
Anja V.
Hoi. Ik ben Anja V., een studente journalistiek en parttime redactrice. Met een mix van jonge energie en analytische scherpte breng ik mijn passie voor verhalen tot leven. Dit artikel is het resultaat van mijn toewijding en visie.
Scroll naar boven