Jonge vrouw verliest miljoenen gewonnen in de loterij: ‘Heb er veel spijt van’

milj 1jpg

Toen de Engelse tiener Callie Rogers een bedrag van 1,8 miljoen pond won in de loterij, leek haar toekomst rooskleurig.

Echter, nu op 37-jarige leeftijd, worstelt ze om de eindjes aan elkaar te knopen ondanks haar grote winst destijds.

Er worden nu vragen gesteld over hoe het mogelijk was dat een minderjarige zoals Rogers op haar 16e kon deelnemen aan een loterij, gezien de leeftijdsgrens nu 18 jaar is geworden.

Ondanks dat ze destijds maar 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers volledig door haar loterijwinst.

Desondanks, in plaats van het verstandig te besteden, gaf ze haar geld roekeloos uit en verdween het snel.


Onder begeleiding van de loterij, dat ze door gebrek aan ervaring negeerde, besteedde ze aanzienlijke sommen geld aan haar uiterlijk, designerkleding en genereuze geschenken aan vrienden en familie.


Haar fortuin verdween snel naar luxueuze feesten en de aanschaf van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, haar loterijwinst tot de laatste cent opgebruikt, waardoor ze gedwongen was een uitkering aan te vragen.


Nu, enkele jaren later, streeft Rogers ernaar haar leven weer op te bouwen. Ze volgde een opleiding tot verpleegkundige en is momenteel werkzaam als verzorgster.


Echter betreurt ze het gebrek aan financiële middelen voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, als haar grootste spijt.

1. Ze heeft moeite om rond te komen.
2. Op dit moment moet ze elke maand zien te overleven.
3. Het is begrijpelijk dat ze daar spijt van heeft.
4. Haar financiën zijn tot op het bot uitgeput…
5. Ooit zo rijk en nu elk dubbeltje moeten omdraaien!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven