Krijgt Corrie Konings met een zwaar probleem te maken? ‘Het hoort helaas bij het leven’

WhatsApp Image 2024 05 20 at 155559jpg

Er zijn zorgen over de gezondheid van Corry Konings, aangezien ze veel nadenkt over haar eigen sterfelijkheid.

In een openhartig interview met Story deelt Corry Konings haar diepgewortelde angsten. Ze benadrukt: “Het is een feit.”

Met haar 73ste verjaardag in het vooruitzicht, voelt Corry zich bezwaard door herinneringen aan haar overleden moeder die dezelfde leeftijd bereikte.

“Het spookt door mijn hoofd,” onthult ze in het interview met Story. “Ik weet dat ik dit los moet laten, want het mag geen obsessie worden. Dit kan tot stress leiden.”

Zelfs bij haar inspanningen om dit te negeren, blijft dit een terugkerende gedachte. “Ik kan het niet loslaten. Tegelijkertijd moet ik realistisch zijn. Ik bereik de leeftijd van 73 jaar,” concludeert ze.


“Er is toch altijd die angst dat wat je nu prettig vindt, later misschien niet meer mogelijk is,” merkt Corry op, zich zorgen makend over haar gezondheid.


Corry streeft ernaar om zoveel mogelijk quality time door te brengen met haar kinderen en kleinkinderen, waardoor ze bewust in het heden probeert te leven.


In 2007 was het bijna fataal voor Corry toen ze op de intensive care belandde, vermoedelijk als gevolg van een kramp in haar kransslagader.


Achteraf bleek er echter geen sprake te zijn van een kramp. Corry deelde: “Er was geen enkele verstopping te zien. Na vier uur rusten mocht ik naar huis.” Het bleek vals alarm in het huis van Konings te zijn.


Ondanks alles streeft Corry naar maximale levenservaring en waardeert ze wat ze heeft. Maar een nieuwe liefde ontbreekt nog in haar leven.

1. Laten we hopen dat ze toch de rust gaat vinden.
2. Zeker de realiteit maar belangrijk dat ze het toch gaat loslaten.
3. Hoop voor haar dat ze toch de rust in zichzelf gaat vinden.
4. Wat zullen de dagen lang voor haar zijn.
5. Op deze manier leven is ook geen doen lijkt mij.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven