Man gaat los in buurtapp vanwege container: Hinder bij uitlaten van hond!😂🤣

cont 1jpg

Soms zorgen buurtapps voor meer drama dan oplossingen, zoals recent gebeurde in een buurtgroep waar buurman Riemer de hoofdrol speelde.

Riemer uitte zijn frustratie over een vuilcontainer die op de stoep is geplaatst, wat volgens hem een grote hindernis vormt.

Op de humoristische website Kakhiel zijn screenshots verschenen van de discussie die plaatsvond in de buurtapp, waar Riemer fel reageerde.

Hij drong erop aan dat de container de volgende dag verplaatst of weggehaald moest worden, omdat hij en zijn hond er niet langs konden, ondanks dat er voldoende ruimte was zoals te zien was op de foto’s.

Buurvrouw Denise liet weten dat de bewoners van nummer 35 verantwoordelijk waren voor het plaatsen van de container.

Riemer bleef aandringen dat zij bij hen zou aanbellen om te vragen de container weg te halen, aangezien zij dichtbij woonde.

Denise weigerde echter, vooral omdat het al laat in de avond was, namelijk 23.00 uur.

Een andere buurtbewoner, Attie, mengde zich in het gesprek en liet zien dat er genoeg ruimte was voor Riemer en zijn hond om erlangs te kunnen.

Riemer bleef echter onvermurwbaar en eindigde de discussie gefrustreerd door te klagen over het gebrek aan ‘sociale cohesie’ in de app.

Dit incident laat zien hoe een simpel probleem kan escaleren in een buurtapp en zorgt voor een levendige, zij het vermoeiende, uitwisseling tussen buurtgenoten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven