Broer Dorus legt uit wat de reden is van zijn afwezigheid in de serie De Bauers!

WhatsApp Image 2024 04 19 at 164228jpg

In de zeer populaire serie “De Bauers”, die draait om het leven van Frans Bauer en zijn gezin, blijven de kijkcijfers hoog.

Toch valt het de fans op dat Dorus, de broer van Frans die eerder een belangrijke rol speelde, dit keer niet te zien is. Wat is hiervan de reden?

In deze nieuwe reeks van “De Bauers” ligt de focus voornamelijk op Frans, zijn vrouw Mariska, hun kinderen en Frans’ moeder Wies.

Tijdens de aflevering waarin Frans zijn vijftigste verjaardag vierde, waren ook zijn beste vrienden en grootste fans aanwezig.

Maar waar was Dorus? Hij vertelt in weekblad Story dat zijn afwezigheid inderdaad op verzoek van Frans was.

,,Dat is op verzoek van Frans geweest,”, legt Dorus uit. ,,Omdat de soap deze keer echt om zijn gezin zou draaien. Om hem, Mariska, de zonen en hun geliefdes.”

”En natuurlijk onze moeder die regelmatig bij hen thuis is. Daar is van tevoren over gesproken en ik heb daar geen problemen mee.”

”Ik ben dus ook gewoon op zijn verjaardag geweest. Alleen was ik er niet toen de camera’s draaiden.”

Dorus benadrukt dat hij geen bezwaar had tegen het verschijnen voor de camera. “Vroeger was dat ook geen probleem”, vertelt hij.

“Ik reed Frans zelfs naar zijn optredens, samen met onze vader Chris. En bij grote concerten hielp ik met het verkopen van merchandise samen met onze moeder.”

”Na het verlies van onze vader ging ik met Frans mee. Deze taken worden nu echter vervuld door zijn oudste drie zoons.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven