Boer Harm is gefilmd tijdens het omkleden zonder zijn masker

brhjpg

Boer Harm, die onlangs zonder zijn kenmerkende masker werd gefilmd tijdens het omkleden, heeft velen weten te intrigeren met zijn muzikale talent.

Zijn hits, waaronder een kindvriendelijke versie van ‘Brommers Kieken’, hebben een breed publiek weten te bereiken en vallen bijna bij iedereen in de smaak.

Met een indrukwekkend aantal van 300 geboekte optredens en een tarief van 3300 euro voor een optreden van 30 minuten, wordt er voorspeld dat Boet Harm binnenkort een groot succes zal zijn.

Een van de geheimen achter het succes van Boer Harm lijkt het speciale masker te zijn dat hij draagt, welke is ontworpen door Sergey Mezhericher en voor ongeveer 500 euro te koop is op Etsy.

Ondanks dat het masker oorspronkelijk geïnspireerd is op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het een slimme investering te zijn voor Boer Harm, ook bekend als David Alfred Bouman.

De identiteit van Boer Harm lang onbekend was, is het nu bekend dat hij achter deze intrigerende persona schuilt.Achter het domein ‘deboerenrapper.nl’, dat op naam staat van Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, blijkt de ware identiteit van Boer Harm te schuilen. Hiermee wordt bevestigd dat David Bouman daadwerkelijk de man achter het masker is.

In beelden uit het Friese Blije is een man te zien die zich als Boer Harm verkleedt, maar dit blijkt niet David Bouman te zijn. Zijn ware gelaat wijkt af van de persoon op de beelden en het masker dat hij draagt is elders verkrijgbaar.

De onthulling heeft geleid tot speculaties dat met carnaval 2025 veel mensen zich als Boer Harm zullen verkleden. Maar de vraag blijft: wie is deze mysterieuze man achter het bekende masker?

Op TikTok circuleert een video van deze onthulling met de caption: “@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm”. Men vraagt zich af of dit werkelijk de echte Boer Harm is.

Tot slot zijn er enkele hints in de vorm van bulletpoints die de suggestie wekken dat de man op de beelden mogelijk toch niet de echte Boer Harm is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven