Mooie vrouw (21) zoekt serieuze relatie, maar heeft speciale wensen: ‘Hij moet sportief zijn’

WhatsApp Image 2024 05 24 at 070649jpg

Er wordt een aantrekkelijke Britse dame gezocht die op zoek is naar liefde en specifieke eisen heeft voor haar potentiële partner.

Tijdens een straatinterview legt ze uit wat ze zoekt in een partner, met sportiviteit als een van de belangrijkste vereisten.

In de moderne wereld hebben mensen vaak specifieke voorkeuren voor hun partners, zoals te zien is op platforms als Tinder.

Soms lijken mensen echter onrealistische eisen te stellen. Tijdens een informeel interview op straat blijkt dat twee vrouwen single zijn.

Een van de vrouwen onthult haar lange lijst met eisen, waar sportiviteit bovenaan staat, terwijl ze aangeeft niet geïnteresseerd te zijn in mannen die niet regelmatig naar de sportschool gaan.


Volgens haar is het belangrijk dat de persoon fit is, legt ze uit, terwijl haar vriendin aan de linkerkant minder specifiek is en simpelweg geen interesse heeft in blanke mannen. “Als ze maar zwart zijn,” voegt ze eraan toe.


De blonde vrouw met een goede conditie stelt echter nog strengere eisen. Haar ideale partner moet niet alleen regelmatig sporten, maar ook minimaal 1,95 meter lang zijn en genoeg geld hebben om haar te verwennen.


Ze verwacht dat hij een eigen jacht bezit en bereid is haar te voorzien van luxe en designer kleding. Bovendien moet hij haar meenemen op luxueuze reizen en haar kosten voor levensonderhoud dekken zodat ze kan genieten van een weelderig bestaan.


Deze dames laten weten dat het leven als vrouw ook vermoeiend kan zijn. “Overal waar we gaan, worden we bekeken,” vertellen ze.

1. Wedden dat je moet lachen als je haar eisenpakket hoort! 2. Nou dat is een behoorlijk lijstje met eisen! 3. Soms zie je een video en dan is het beter om te zwijgen! 4. Mocht je een gegadigde weten... 5. Deze blondine weet goed wat ze wil hebben...

Misschien heeft hun uiterlijk daar iets mee te maken, maar dat laten we in het midden. Onderaan deze tekst kun je beelden van dit interview bekijken:

Een oogverblindende Britse vrouw is op zoek naar liefde en blijkt hoge eisen te stellen aan haar toekomstige partner. Op…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven