John de Bever haalt uit naar Rachel Hazes: Toch geen sprake van vriendschap!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 222224jpg

Recentelijk heeft John de Bever enkele opvallende uitspraken gedaan over zijn relatie met Rachel Hazes, waarmee eerdere speculaties over hun vriendschap zijn verhelderd.

De zanger onthult nu dat hij Rachel Hazes eigenlijk niet beschouwt als een vriendin, ondanks eerdere momenten van schijnbare nabijheid.

“Ze is geen vriendin,” zei John de Bever onlangs in een interview met het weekblad Weekend.

Deze onthulling volgt op een periode van intense kritiek van fans.

John en zijn man Kees Stevens deelden op Instagram trots een foto waarop zij een exclusief gouden André Hazes-bankbiljet ontvingen van Rachel Hazes.

Sommige fans uitten echter hun onbegrip en ongenoegen over dit contact met Rachel.

Reacties zoals “Hier raak je fans mee kwijt, als je met dat rare wijf om blijft gaan, want niemand moet haar” en “Wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien,” verschenen onder de post.

In het interview bespreekt John zijn echte vrienden, waarbij hij zijn man Kees en vervolgens Johan Derksen noemt als zijn beste vrienden.

“Nog steeds ga ik elke week naar hem toe. Ik spreek hem elke dag”, deelt John over zijn band met Derksen.

In tegenstelling tot zijn interacties met Rachel Hazes, waarbij hij aangeeft: “Die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had.”

John verduidelijkt verder dat Rachel ook onaangekondigd bij hem thuis is geweest om het gouden bankbiljet uit te reiken.

“Maar dan ben je nog geen vriendin hè. Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders, daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.”

Met deze verklaringen werpt John de Bever een nieuw licht op zijn sociale kring en benadrukt de complexiteit van publieke relaties in de entertainmentindustrie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven