Onaardige teksten van John van het Schip aan 21-jarige online gedeeld: ‘Het gesprek begon normaal’

johnjpg

Er is nieuws over John van ‘t Schip, voormalig interim-trainer van Ajax, en zijn aanstaande verandering van rol bij de club uit Amsterdam.

Tijdens zijn vakantie lijkt voetbal niet de hoogste prioriteit te hebben voor John van ‘t Schip.

Echter, er circuleren screenshots van gesprekken tussen John en een 21-jarige vrouw, waaruit blijkt dat de berichten van John als ‘vulgar’ worden bestempeld.

Juicechannel heeft deze screenshots ontvangen en de 21-jarige vrouw wil graag delen welke ‘ongepaste’ berichten ze van hem heeft ontvangen.

Op Instagram wordt vermeld door het kanaal: “John lijkt zich bezig te houden met erg jonge vrouwen. Op 60-jarige leeftijd hebben we een dame van 21 gesproken die wat vreemde berichten heeft ontvangen. Het gesprek begon normaal, maar na verloop van tijd werd John steeds vrijpostiger.”

Het is opmerkelijk dat John zelfs suggereert dat de dame bij hem kan logeren, of andersom in zijn hotel in de stad.


Er wordt opgemerkt dat er een leeftijdsverschil is, maar nu komt John met opmerkingen over de vrouw haar borsten.


“Ik ben een borsten man haha… mooie natuurlijke vorm, geen implantaten. Mijn vrouw had ook mooie. Volgens mij heb jij ook hele mooie. Fijne dag knappe lieve.”


Op dit moment worden deze screenshots snel verspreid op internet, en hier is wat Juicechannel hierover heeft gepubliceerd.


1. Dit was een verrassing!
2. Dit moet pijnlijk zijn voor zijn kinderen!
3. Het begon normaal, met de nadruk op ‘begon’!
4. Onthullende screenshots!
5. Een ander beeld na deze berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven