Bartina vertelt over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw gebleven’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start gaat.

Tijdens deze drukke periode heeft Bartina, de vrouw van Ronald Koeman, onlangs een openhartig gesprek gevoerd.

Helaas heeft Bartina onthuld dat haar borstkanker is teruggekeerd en nu als chronisch wordt beschouwd.

“Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel,” legde Bartina uit in een interview met VROUW Magazine.

Samen wonen ze in Spanje en genieten van hun leven daar. Bartina deelt ook meer over hun relatie, die op dit moment goed is, maar dat is niet altijd het geval geweest.

”Op dat moment ontmoette ik iemand en die persoon vond ik erg leuk! Het kan zijn dat dit kwam doordat ik op dat moment niet genoeg aandacht kreeg van Ronald, dus daar ben ik wat verder op ingegaan.”

Uiteindelijk heeft Bartina besloten om trouw te blijven aan haar man, iets wat niet gezegd kan worden van Ronald, haar echtgenoot.

”Hij was zeker niet altijd braaf.” Bartina stelt dat hij veel verleidingen heeft moeten weerstaan, maar mogelijk toch een slippertje heeft gehad.

Volgens Bartina hoort dit er eigenlijk wel bij. ”Hoewel we geen open relatie hebben, is het menselijk om niet altijd volledig monogaam te zijn.”

Er is verandering gekomen in de situatie. “Het verleden ligt nu achter ons,” zegt Bartina, die tot dit besef is gekomen.

1. Hoe zou haar echtgenoot Ronald reageren op deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij zeker geen heilige!
3. Wat is de reden om deze informatie met anderen te delen?
4. Waarom besluit ze persoonlijke onthullingen te delen?
5. Ronald Koeman lijkt niet zo’n fijne echtgenoot te zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven