Aldi klant schrikt zich thuis kapot bij opbergen sla: ‘Zo groot zie je ze zelden’

saladd 1jpg

Tijdens het uitpakken van zijn boodschappen van de Aldi, had een vader een onverwachte ontmoeting met een gigantisch insect.

De 39-jarige Lee Westacott vond het beest in zijn koelkast, waarschijnlijk meegelift in een zak sla.

Hoewel de groenten van de supermarkt Aldi worden gecontroleerd door keurmeesters, kan het gebeuren dat er soms iets over het hoofd wordt gezien, aangezien het een menselijke bezigheid blijft.

Lee deelde zijn ervaring met de Britse krant Metro.UK en zei: “Een enorme sprinkhaan. Hij leek wel gemuteerd, want zo groot zie je ze zelden.”

Na het weggooien van de sla nam Lee contact op met de Aldi om een klacht in te dienen.

Aldi bood hem een waardebon van £5 (€6.5) aan en vertelde dat hij zijn geld kon terugkrijgen als hij de zak sla terugbracht.

Echter, de sla lag al in de prullenbak, dus was terugbrengen niet meer mogelijk. Lee vond de waardebon ook wat karig:

“Ik weet niet of hij over al mijn eten heeft gelopen.” Aldi reageerde hierop door te zeggen dat er geen bewijs was dat de sprinkhaan afkomstig was uit de sla, maar gaf wel toe dat dit incidenteel kan gebeuren.

“Een van onze prioriteiten is de versheid van onze producten, maar het kan voorkomen dat er incidenteel insecten meeliften,” aldus Aldi, die zijn excuses aanbood aan de geschrokken Lee.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven