Albert Heijn haalt producten terug en geeft geld terug aan klanten!

WhatsApp Image 2024 05 17 at 083404 1jpeg

Uit voorzorg heeft supermarktketen Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.

Op de website van de AH staat: Streeckgenoten heeft besloten de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 uit de schappen te halen.

Vanwege mogelijke sporen van tarwe, granen en mosterd in het product, terwijl deze allergenen niet op de verpakking staan vermeld, is dit besluit genomen.

Door een productiefout is de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking terechtgekomen, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket staan vermeld.

Het is sterk aan te raden dat mensen met een allergie voor bepaalde stoffen dit product niet consumeren.

Klanten dienen het product terug te brengen naar de winkel om het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen.

Personen zonder gluten- of mosterdallergie kunnen dit product veilig consumeren.

Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten via telefoonnummer +31 138505920, adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.

Mocht je dit product thuis hebben liggen dan krijg je het aankoopbedrag terug!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven