Albert Heijn roept veel producten terug: klanten krijgen al hun geld terug!

appjpg

Vanwege voorzorgsmaatregelen heeft supermarktketen Albert Heijn besloten om de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen te halen.

Op de website van de AH staat vermeld dat Streeckgenoten heeft besloten om de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 uit voorzorg te verwijderen.

Deze maatregel is genomen omdat er mogelijk tarwe, granen en mosterd in het product aanwezig zijn, terwijl deze allergenen niet op de verpakking staan vermeld.

Door een fout in het productieproces is de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking terechtgekomen, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket staan.

Mensen met een allergie voor een van deze stoffen wordt sterk afgeraden om dit product te consumeren.

Terugbrengen naar de winkel voor een volledige terugbetaling wordt aan klanten gevraagd.

Voor mensen zonder gluten- of mosterdallergie is het veilig om te consumeren.

Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten via +31 138505920, Adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.

1. Belangrijk om te weten!
2. Dit populaire product niet nuttigen maar terugbrengen
3. De keten doet een oproep aan hun klanten!
4. Product terugbrengen en vooral niet eten
5. Belangrijke informatie namens de supermarktketen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven