Lily organiseert een bijzondere marathon: ‘Mijn vader is heel trots als ik deze taak voltooi’

WhatsApp Image 2024 10 20 at 191012 1jpg

Soms zijn vaders nerveus of bezorgd wanneer hun dochter een bepaalde leeftijd bereikt en begint met daten.


Videobeelden waarin vaders hun dochters streng ondervragen over potentiële liefdesinteresses worden vaak online gedeeld.


Toch zijn er vaders die opvallend trots zijn op de keuzes van hun dochters, zelfs als die keuzes nogal onconventioneel zijn.


Een opvallend voorbeeld hiervan is Lily Phillips’ vader uit Derbyshire, Engeland. Lily heeft een populaire modellenpagina en staat volledig achter haar carrièrekeuzes.


Om meer aandacht te trekken en haar sociale media volgers te laten groeien, heeft ze een uniek plan bedacht: een marathon waarin ze van plan is om in Londen naar eigen zeggen 100 mannen op één dag te ontmoeten.


Er wordt geschat dat deze sessie haar tussen de 50.000 en 100.000 euro zou moeten opleveren, die ongeveer 15 uur in beslag neemt.

Op haar sociale kanalen heeft Lily een aanmeldformulier geplaatst, waar ze nu meer dan 450.000 volgers heeft, en de reacties begonnen snel binnen te stromen.

Nadat ze duizenden aanmeldingen ontving, heeft ze ongeveer 200 mensen geselecteerd die aan groepschats zullen worden toegevoegd.

Haar evenement zal groepen van 12 mannen per tijdslot selecteren, wat opmerkelijk is omdat Lily’s vader volledig achter haar plan staat.

In de visie van Lily uit zich haar vaders trots op haar ondernemingsgeest en steunt hij volledig haar keuzes.


“Mijn ouders zijn erg liefdevol en ondersteunend. Ze zijn enthousiast over mijn werk en ik weet zeker dat mijn vader heel trots zal zijn als ik deze taak volbreng,”

1. Naar eigen zeggen ondersteunen haar ouders haar met alles…
2. Kan me niet voorstellen dat je hier als ouder zijnde blij mee bent…
3. Naar eigen zeggen staat haar vader helemaal achter haar plan…
4. Als zij mijn dochter zou zijn dan kon ze gaan rennen!
5. Per tijdslot kiest ze twaalf mannen voor haar evenement….

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven