Albert moet kiezen uit twee opties in BenB Vol Liefde.

WhatsApp Image 2024 10 13 at 193959 1jpg

Albert Diks, een bekend gezicht uit het recente seizoen van B&B Vol Liefde, bevindt zich in een intens proces van scheiding met zijn voormalige partner Margo.

De inzet van deze situatie? Enorme sommen geld. De kwestie is nog niet opgelost en de gerechtelijke gevechten gaan door, volgens Party.

Albert en Margo kochten samen in 1999 een kasteel in Spanje, dat ze transformeerden tot een hotel. Na de breuk keerde Margo terug naar Nederland terwijl Albert in Spanje bleef om het hotel te beheren.

Omdat de eigendom voor de helft van Margo is, zal Albert haar moeten uitkopen of de opbrengst van de verkoop delen.

De gerechtelijke strijd draait nu om aanzienlijke geldbedragen. Er gaan geruchten dat Albert tijdens de coronapandemie miljoenen zou hebben geleend, iets wat hij zelf ontkent.


Een andere deelnemer van B&B Vol Liefde, Malgosia, reisde naar Spanje om Albert’s hart te veroveren en beweert goed op de hoogte te zijn van de situatie tussen Albert en Margo.


Tijdens een interview met Privé deed Malgosia enkele opvallende uitspraken, waaronder: “Albert gaat over lijken en is meedogenloos.”


“Ik weet heel veel en Margo moet oppassen dat Albert niet over haar heen walst. Hij heeft allerlei adviseurs die hem helpen de scheiding.”


Malgosia suggereert dat Albert zich geen zorgen hoeft te maken over de miljoenen en vermoedt zelfs dat Margo de rechtszaak zal verliezen. Ze heeft geprobeerd contact met haar op te nemen om haar te waarschuwen.


“Ze moet gewaarschuwd worden voor datgene dat ik heb opgevangen. Ik wil Margo zo graag helpen omdat ik bang ben dat ze de rechtszaak gaat verliezen.”

“Haar ontmoeting met Albert lijkt een krachtige respons op te roepen. Moederinstinct en vastberadenheid worden samengevoegd.”

De voortgang van de scheiding lijkt in een impasse te zijn beland, waarbij de belangen van beide partijen op het spel staan.

1. Blijft hij weerstand bieden of geeft hij op?
2. De vooruitzichten zien er somber uit voor de kasteelheer.
3. Zal dit het einde betekenen?
4. Het lijkt erop dat de afloop dramatisch zal zijn.
5. Een groot dilemma voor de kasteelheer, hoe zal hij hiermee omgaan…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven