Malgosia zegt dat ze hulp van een deskundige nodig heeft: ‘Niemand vindt dat erg!’

mal1jpg

Malgosia, een opvallende deelnemer van B&B Vol Liefde, ondervindt nog steeds de nasleep van haar deelname aan het programma.

Dit deelde ze recent via haar Instagram-account. Na de turbulente tijd met Albert heeft Malgosia besloten professionele hulp in te schakelen.

“Om alles met Albert te kunnen verwerken,” vertelt ze in een video. “Ik wil hem begrijpen, waardoor ik het kan afsluiten.”

Dit roept echter vragen op bij enkele volgers, vooral omdat Albert inmiddels een relatie heeft met Joyce.

“Laat het dan los. B&B Vol Liefde is voorbij,” reageert een volger op Instagram. “Je plaatst reacties, en haalt Albert steeds door het slijk. Let it go.”

Malgosia reageert sterk en verklaart dat ze Instagram gebruikt om haar belevenissen te verwerken. “Dit is mijn manier van verwerken, en niemand heeft daar moeite mee!” zegt ze in haar Stories.


Er wordt vermeld dat Malgosia probeerde het hart van Albert te winnen tijdens het programma. Ondanks dat ze een nacht samen doorbrachten, werd ze uiteindelijk naar huis gestuurd.


Om de gebeurtenis aan het publiek te laten zien, plaatste Malgosia voor de camera de sigaretten van Albert naast haar bed.


Er zijn verschillende verklaringen gegeven over het aantal nachten dat Albert met Malgosia doorbracht. Terwijl Albert beweert dat het bij één keer bleef, beweert Malgosia dat dit twee avonden waren.


1. Malgosia verklaart waarom ze hulp nodig heeft.
2. Malgosia lijkt problemen te hebben.
3. Scherpe reactie van Malgosia op ontvangen feedback.
4. Malgosia verdedigt zichzelf krachtig.
5. Malgosia laat zich door niemand ontmoedigen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven