Albert Verlinde maakt een onvriendelijke grap over bekende Nederlander.

beajpg

Er staat over Albert Verlinde geschreven dat hij niet terughoudend is wanneer het gaat om zijn mening over Gordon. Dit werd weer duidelijk deze week. Hoewel Gordon bekendstaat als iemand die snel geïrriteerd raakt door kritiek, lijkt het erop dat Albert zich daar niets van aantrekt.


Soms gaat Albert zelfs nog een stapje verder, zoals hij eerder deed tijdens zijn optreden in Vandaag Inside. Hij heeft eerder gesuggereerd dat Gordon zijn woede en conflicten gebruikt om aandacht te trekken voor zijn realitysoap.

gww

Tijdens de albumrelease van Gordon lachte hij zelfs openlijk om het valse gezang. Dit leidde tot een boos telefoontje van Gordon zelf. “Ik heb ook regelmatig ruzie met hem,” vertelde Albert.

al3

Het stomme is: dan maak je het goed… Want we hebben hem bij Vandaag Inside ontzettend uit zitten lachen over die vals gezongen cd-presentatie, dan belt hij me, van: ‘Ik ga je aanklagen en morgen naar de politie!’ Ik zeg: ‘Nou, rustig aan, dat valt ook wel weer mee.’

gtt

Ondanks de ruzies en dreigementen van Gordon blijft Albert standvastig in zijn uitspraken. Ook in een recente aflevering kon hij het niet laten om opnieuw een sneer te geven naar de gevallen zanger. Dit keer ging het over een ontmoeting tussen Wilfred Genee en Gordon in Blaricum.

ggti

Wilfred vertelde hoe hij bijna letterlijk op Gordon stuitte toen hij afgelopen weekend een taart ging ophalen in het dorp waar Gordon woont en zijn horecazaak heeft. “Wie stak erover? Gordon! Ja, serieus!” vertelde Wilfred.

ggti

Albert greep deze gelegenheid aan om een gemene grap te maken: “Jij trok op? Hahaha.” Wilfred benadrukte vervolgens dat hij Gordon netjes liet oversteken en dat ze elkaar vriendelijk aankeken, waarna ze allebei moesten lachen.

al1

”We moesten allebei eigenlijk wel lachen. Hoe groot is de kans dat als je Blaricum in rijdt en hij… Allebei moesten we een beetje lachen zo van: eigenlijk gaat dit helemaal nergens over. Het is

“Uiteindelijk geen kwaaie.”

gvf

In de studio ontstond een discussie over de mogelijkheid dat Gordon eens zou kunnen aanschuiven bij Vandaag Inside.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Merel Ek suggereerde dat het wellicht een goed idee zou zijn, maar Albert toonde minder enthousiasme en voegde er een sneer aan toe: “Er zit geen rem op…”

al

Het lijkt erop dat Albert voorlopig nog niet terughoudend zal zijn als het over Gordon gaat, waardoor de kans groot is dat Gordon opnieuw boos zal reageren.

gtr

1. Er zijn grenzen. Hij gaat nu wel iets te ver met deze grap!
2. Dit zou nog wel eens een staartje na kunnen krijgen.
3. De kans is groot dat dit nog wel een vervolg gaat krijgen.
4. Het zijn net grote kleuters…
5. Ongelooflijk dit. Kansloos

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven