Gordon voelt zich slecht door harde woorden: ‘Het raakte me diep in mijn hart’

WhatsApp Image 2024 10 02 at 205142jpeg

Gordon toont emotionele reactie op de harde woorden van Johan Derksen die hij deelde via een fragment van zijn realityserie op Instagram. “Het raakte me recht in mijn ziel,” vertelt hij.

Een fragment van Vandaag Inside toont hoe Johan Derksen scherp commentaar levert op Gordon in de laatste aflevering van zijn realityserie, die komende vrijdag wordt uitgezonden.

“Die man is ten einde raad. Dat is een patiënt en alles mislukt,” verklaart Johan tijdens de uitzending, refererend aan Gordons programma Down the Road waarin de zanger op roadtrip ging met jongeren met het downsyndroom.

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

Johan voegt eraan toe: ”En dan heeft hij een programma waar hij goedkoop kan scoren over de ruggen van kinderen met downsyndroom en dan krijgt hij daar weer kritiek op en dan heeft hij het idee dat heel Nederland tegen hem is.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

In zijn serie reageert Gordon emotioneel op de opmerkingen. “Johan heeft ook gezegd bij seizoen 1, van: ‘Als hij maar niet aan ze gaat zitten’. Nou, dan raak je me recht in mijn ziel,” verklaart hij.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Vervolgens uit de zanger zijn frustratie openlijk: “Wat een mongool, echt. Wat een ongelofelijk stuk vreten als je dat over iemand zegt.”

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

In zijn serie ging Gordon ook in op de kritiek die hij ontving van columniste Angela de Jong.

Hij liet zich niet onbetuigd en noemde haar onder meer een “volgevreten kop”. Angela reageerde echter luchtig op Gordons uitspraken.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

”Nee, weet je: Gordon zegt – en dat is zijn goed recht: ‘Ik hou mijn mond niet meer en ik zeg wat ik op m’n lever heb.’”

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

“Ja, dat doe ik ook in mijn columns en als ik zijn docusoap zie en ik erger me er plat gezegd dood aan… dan zal ik dat blijven benoemen,” verklaarde Angela in Goedemorgen Nederland. “Pech voor Gordon.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon stuurt zijn frustratie niet weg en houdt het niet voor zich.
2. Zichtbaar emotioneel en diep geraakt is Gordon.
3. Gordon, vol emotie, deelt dat hij diep van binnen is geraakt.
4. Dit kan nog een vervolg gaan krijgen!
5. Het emotionele protest heeft Gordon diep getroffen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven