Glennis Grace boos omdat ze geen jurylid mag zijn bij The Voice: ‘Niets fout gedaan achter de schermen’

WhatsApp Image 2024 10 02 at 095722jpg

Terugkerend na een lange periode van afwezigheid op televisie, is The Voice of Holland opnieuw te zien, ondanks de moeilijkheden die het programma heeft doorgemaakt.

Het bekende programma heeft lange tijd stilgelegen vanwege verschillende incidenten van ongepast gedrag op de werkvloer.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Bekende namen uit de show, zoals Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen, zagen hun loopbaan instorten door deze onthullingen. Dit bracht ook de toekomst van The Voice zelf in gevaar.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

De mogelijkheid van een terugkeer van voormalig jurylid Glennis Grace blijft onzeker. Haar reputatie kreeg een klap na haar betrokkenheid bij een incident in een Amsterdamse Jumbo. Het is afwachten of de producenten haar opnieuw een plek in de show zullen geven.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Ervan wordt verwacht door velen die expert zijn in de industrie dat The Voice opnieuw wil beginnen, zonder teamleden die negatieve aandacht getrokken hebben.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Victor Vlam, iemand die veel kennis heeft van media-uitingen, brengt echter naar voren dat deze herstart een uitdaging met zich mee kan brengen.
In zijn woorden, “Niemand hoopt natuurlijk dat zij terugkeert in de jury.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

“Maar wie weet hoopt zij daar juist wel op. Misschien zou ze zeggen: ‘Tijdens mijn vorige periode in de jury heb ik me correct gedragen achter de schermen.'”

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

“Ik eis mijn plaats in de jury terug! Ik tolereer het niet als ik eruit gezet word!” Misschien zal ze, net zoals eerder bij de Ladies of Soul, deze zaak publiekelijk willen aanvechten.”

Volgens Victor zouden andere juryleden passender zijn voor RTL: “Ze zullen zeker kandidaten vermijden die mogelijk controversieel zijn of een smet op hun naam hebben.

”Dan denk ik aan personen zoals Davina Michelle. Een getalenteerde jonge artiest met internationale en frisse uitstraling. Een nieuwe generatie verdient die kans,” zei Victor.

Glennis kijkt uit naar haar terugkeer in de stoel van de draaistoelen: “Natuurlijk! Ik zou er zonder twijfel weer aan meedoen. Ik was erbij toen het programma eindigde. Ik zou direct opnieuw ja zeggen,” verklaarde Glennis.

Sommige kijkers betwijfelen Glennis’ kansen: “Zou het niet interessant zijn om haar reactie te filmen als ze eruit wordt gestemd?

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

1. In de jury wil ik terugkeren! Het is niet acceptabel als ik eruit gezet word!
2. Terug naar de jury wil Glennis! Het is niet acceptabel als ik eruit gezet word!
3. Glennis Grace wil terug naar de jury! Het is niet acceptabel als ik eruit gezet word!
4. ‘Natuurlijk zit niemand hierop te wachten.’
5. Glennis kan niet wachten, vertelt ze.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven