Malgosia deelt haar schoonheidsgeheimen: Dit gebruikt ze voor haar huid!

mal4 1jpg

Elke dag smeert Malgosia, een opvallende deelnemer van B&B Vol Liefde, roomboter op haar gezicht als onderdeel van haar dagelijkse schoonheidsritueel.

In een interview met VROUW legt de 51-jarige Malgosia uit waarom ze voor deze onconventionele aanpak kiest.

Ondanks haar leeftijd voelt Malgosia zich jonger en barst ze van de energie. Mensen schatten haar vaak jonger en ze benadrukt dat haar geheim niet alleen draait om uiterlijke verzorging.

“Het belangrijkste is dat een vrouw zich goed voelt,” deelt ze. “Je kunt er mooi uitzien en je mooi kleden, maar dat heeft weinig effect als je vermoeid of neerslachtig bent.”

“Je uitstraling is wat mensen onthouden.” Malgosia kiest ervoor om natuurlijke producten te gebruiken in plaats van dure schoonheidsproducten.

“Ik woon dicht bij een bos in Polen, dus ik gebruik mijn eigen kruiden. Ik maak mijn dag- en nachtcrème van brandnetels en roomboter.”

Ze deelt mee dat de boter van zelfgeklopte geitenmelk is gemaakt en dat deze roomboter niet alleen bedoeld is voor haar gezicht.

Door deze opvallende beautygewoonte laat Malgosia zien dat eenvoud en natuur ook effectief kunnen zijn in een wereld vol commerciële producten.

Net zoals Cleopatra, baadt Malgosia zelfs in geitenmelk, bekend om haar prachtige huid die regelmatig een bad nam in geitenmelk.

Malgosia weigert ook kraanwater te drinken in Nederland en neemt haar eigen bronwater, rechtstreeks uit de bergen in Polen, mee naar Nederland in flessen.

1. Malgosia maakt haar eigen crème van deze producten!
2. Ze baddert en smeert zichzelf in met dit opmerkelijke goedje!
3. Malgosia maakt haar eigen crème van deze twee bijzondere producten!
4. Hoe komt ze er op om hierin te badderen?
5. Een nogal opmerkelijk goedje dat zij zelf maakt in Polen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven