Heeft Helene Hendriks iets gehad met deze man? ‘Soms gebeurt er zoiets’

hel3jpg

Voor velen lijkt Hélène Hendriks een succesvolle carrière te hebben in de sportjournalistiek en recentelijk geluk in de liefde te hebben gevonden, waardoor ze een uitstraling van succes heeft.

Achter deze schijnbare perfectie schuilt echter een verleden met minder positieve kanten, vooral in relatie tot haar voormalige mentor Joep Schreuder. Maar wat is er werkelijk gebeurd tussen hen?

De situatie begon in 2004, toen Hélène betrokken raakte bij een hockeyongeluk en zo in contact kwam met Joep, destijds een bekend gezicht bij de NOS.

Joep herkende het talent van de jonge journaliste en hielp haar om binnen te komen bij TV&Co, wat haar carrière in de mediawereld aanzienlijk vooruit hielp.

Toch blijft de vraag hangen: hebben deze twee meer met elkaar gehad dan alleen een professionele relatie?

Volgens een anonieme bron in 2019, had Hélène een strategische benadering ten opzichte van Joep. In de woorden van de bron: “Ze deed alsof ze verliefd was op Joep, maar dat was puur uit opportunisme.”

Na haar doorbraak zou Hélène Joep zonder aarzeling hebben laten vallen. Joep zelf bleef vaag in zijn reacties op vragen over deze kwestie.

In het verleden zei Joep hierover: “Daar ga ik niets over zeggen. Dat hebben we toen zo afgesproken. We kenden elkaar heel goed. Soms gebeuren dit soort dingen.”

Ondanks geruchten ontkende Hélène ooit een relatie te hebben gehad: “Wij hebben geen relatie gehad. Dat is niet waar,” benadrukte ze.

Toch blijft er een zekere spanning tussen hen bestaan, want ze hebben al jaren geen contact meer. Hélène bevestigde: “We zijn gebrouilleerd,” maar gaf geen verdere details. Bij toevallige ontmoetingen is hun begroeting volgens haar koel en afstandelijk.

Bij een recent bezoek aan Bar Laat werd het verhaal herhaald en kwam Hélène ter sprake in het programma Vandaag Inside.

Een scherpe opmerking van Hélène volgde nadat Johan Derksen Joep een “zwamkont” noemde.

“Hij kan van een drol wel een gebakje maken.”, citeerde Hélène scherp. Het lijkt erop dat de verstandhouding tussen hen niet vriendelijk is.

De precieze toedracht tussen Hélène en Joep blijft een mysterie, ondanks Hélènes ontkenning van elke romantische relatie.

Het blijft onduidelijk of de waarheid ooit aan het licht zal komen, maar de breuk tussen hen is definitief.

1. Het lijkt erop dat de verstandhouding tussen de twee allesbehalve warm is.
2. Johan Derksen noemt hem een ‘zwamkont’
3. Volgens bronnen was Hélène strategisch in haar benadering
4. Hij zegt dat er is afgesproken dat hij er niets over zal zeggen….
5. Blijkbaar was er niet alleen sprake ban een samenwerking…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven