Beau van Erven Dorens bekritiseerd: ‘Hij heeft me vorig jaar echt voor de gek gehouden’

bejpg

Evert Santegoeds heeft definitief gebroken met Beau van Erven Dorens. De hoofdredacteur van Privé is nog steeds niet blij met iets wat er vorig jaar is gebeurd, waarbij Beau volgens hem iets heeft uitgehaald wat niet door de beugel kon. “Hij heeft dat zonder mij ooit te raadplegen afgedaan,” aldus Santegoeds.

Het incident vond plaats tijdens een gesprek met een journalist van Privé waarin Beau zei te overwegen om te stoppen met televisiewerk.

Dit nieuws werd door het blad gerapporteerd, maar Beau ontkende al snel dat hij ooit zoiets had gezegd.

Ondanks tegenbewijs van Privé, moest Beau uiteindelijk openlijk zijn excuses aanbieden voor het betwisten van de integriteit van het blad.

Ondanks de excuses blijft Santegoeds vasthouden aan het voorval en hij is stellig: de band met de presentator zal nooit meer hetzelfde zijn.

Tijdens een aflevering van zijn podcast werd het optreden van Beau in zijn programma Casa di Beau onder de loep genomen.

Evert merkte op: “Ja, Beau is een meester hierin. Hij is emotioneel, maar wat er vorig jaar gebeurde… dat zette me aan het denken.”

De hoofdredacteur van Privé lijkt een duidelijke breuk te willen met de bekende presentator.

Beau wordt beschuldigd van het uithalen van een gemene streek. Hij zou hebben beweerd dat een interview verzonnen was terwijl daar bewijs van was.

“Gelukkig hadden we bewijs van het interview, maar hij negeerde dit en nam geen contact op. Dat vond ik niet respectvol.”

1. De deur is definitief gesloten, geen samenwerkingen meer!
2. De relatie met Beau is voorgoed veranderd…
3. Hij heeft geen interesse meer in contact met Beau.
4. Voor hem geen contact of samenwerkingen meer met Beau.
5. Naar eigen zeggen heeft Beau hem een naaistreek geleverd.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven